Nyhedsbrev november 2018

13. november 2018 kl. 08:00

Ungdomsudvalg – Bo Laursen - bo.lunderskov@gmail.com

Lunderskov Hallen summer af liv i disse mørke måneder, men det lille udvalg er ikke helt gået i vinterhi. Vi har sammen med HR gruppen indledt jagten på de absolut største talenter i Lunderskov og omegn – alder er underordnet og du behøver overhovedet ikke at have kendskab til fodbold. Vi har nemlig sat ord på de spændende opgaver der er i et nyt ungdomsudvalg. Du er meget velkommen til at skrive til Bo, som kan sende dig oversigten over hvad vi tilbyder.

Seniorudvalg – Cathrin L. Hansen – cathrindaniel@hotmail.com

I seniorudvalget arbejdes der på højtryk for at finde en ny træner til herreholdene

Kampfordeler - Mette Løgstrup – mlogstrup@hotmail.com

Kampfordeleren lader op til den kommende sæson, hvor det i øvrigt forsøges at de ældste ungdomshold får sorte dommere til deres kampe.

Kiosk – Bo Laursen - bo.lunderskov@gmail.com

I kiosken samles der energi til den nye sæson, som starter omkring 1. april 2019

Sponsor og indkøb – Martin Winther – martinwinther@stofanet.dk

Efter håndbold er lukket ned, har LB sammen med LSG&I overtaget indtægterne på OK Benzin kort. I den forbindelse laves en salgs- og informationsstand på julemessen den 25. november i hallen. Har du lyst til at være en af to personer på denne stand, er du velkommen til at kontakte Martin.

Udtrækninger på klubbens lodsedler er i fuld gang. TILLYKKE til de heldige vindere! Vil du også være med? Så kontakt Martin, der er stadig lodsedler til salg.

HUSK at vælge en af vores sponsorer, når du handler og ikke mindst fortæl sponsor, at din henvendelse skyldes deres støtte til LB.

Klubhus og baner – Simon Andersen – nomis_77@yahoo.dk

Til kommende sæson vil der blive indkøbt nye 3-mands mål. Boldrummet er ved at være klar med ny indretning, sig endelig til hvis du synes noget mangler.

Nogle af klubbens baner er pt meget bløde grundt store mængder regn, så tusinde tak fordi du også er med til at skåne vores græs, så vi også får gode baner i næste sæson.

Økonomi og kontingent – Thomas Sørensen - thomas@30647603.dk

Tusinde tak, fordi du har betalt kontingent til tiden! Har du fået nyt betalingskort siden sidste kontingentbetaling, så tjek lige om du har fået betalt…

Vigtige datoer

Onsdag den 5. december, kl. 19.30 inviteres alle trænere til hygge og evaluering af sæsonen. Invitation udsendes inden længe.

Onsdag 9. januar 2019, kl. 19.00 holder vi indendørs oprydningsaften. Du er meget velkommen!

Onsdag den 6. februar 2019, kl. 19.30 afholdes generalforsamling – har du lyst og energi til at være med i vores fantastiske fællesskab, få indflydelse og gøre en forskel for rigtig mange, så kontakt en af os for at høre nærmere

Skrevet 9. november 2018 af

Dorte Møller Vistesen – mvistesen@hotmail.com